Den nye version 8.06.00 - Januar 2017 er nu tilgængelig

NAVEKSA Produkt release 8.06.00 er på gaden nu.

Hovedtræk:

Alle NAVEKSA løsninger er nu også disponible til Dynamics NAV 2017.

CADCONNECT – Det visuelle stykliste og rute dataoprettelse- og modelleringsværktøj for konstruktion og produktionsforberedelse.

• CADCONNECT er nu udvidet med funktioner for oprettelse af montagestyklister (kit). Der kan nu valgfrit oprettes montagestyklister eller produktionsstyklister eller begge.

• CADCONNECT indeholder nu kalkulation af kostpris for at få et indtryk af en given konstruktions kostprismæssige forventede status før data oprettes i Dynamics NAV.

• CADCONNECT understøtter nu import af flere forskellige CAD excel file formats – AutoCad, Inventor, Solidworks og et “bruger-defineret” import format.

ITEMPLANNING – Cockpit billedet og værktøjet som giver et hurtigt overblik af hvornår og hvor meget, der kan leveres til kunder og interne processer.

• ITEMPLANNING understøtter nu fuldt ud handelsvirksomhedens logistik transaktioner.

• ITEMPLANNING understøtter nu at man kan arbejde med en frigivet produktionsordres komponentmangler. Desuden er der indbygget en “i-stand- til-at-producere” funktion.

• ITEMPLANNING understøtter nu montagestyklister (kit) inklusive “i-stand-til-at-samle” samt avanceret mangel kontrol af montagekomponenter.

SHOPFLOOR – Planlægningsværktøjet og den avancerede operatør udførelsesløsning til produktionschefer, planlæggere og operatører.

• SHOPFLOOR planlægning understøtter nu at man kan anvende planlagte og fast planlagte ordrer for at kontrollere kort- og langsigtede kapacitetsbehov.

• SHOPFLOOR indeholder nu brugerstyret og integreret kvalitetsstyring ved brug af processtyrede kontrol dokumenter som kan være af typen InfoPath, NAV skærm, eller opsamling af kvalitetsdata direkte fra maskiner.

• SHOPFLOOR operatør klienten er blevet udvidet med en filtreringsfunktion, så man kan vælge kun at se på – et ordre nummer, et varenummer, et ressource nummer etc.

• SHOPFLOOR indeholder mere end 20 forskellige forbedringer i forskellige funktioner.

Læs videre ved at trykke på linket nedenfor

Have more questions? Submit a request

0 Comments

Please sign in to leave a comment.